viernes, 17 de junio de 2011

GEGANTS i altres elements festius de Sabadell

En aquet bloc s´intentara recopilar informació sobre els diferents elements festius de Sabadell ( gegants, bestiari, capgrossos). Poc a poc anirem posant informació dels diferents elements festius.

2 comentarios:

  1. Has fet una feina espectacular i que crec que feia falta a Sabadell. Ja era hora de accedir a un recull de gegants tan acurat com el que ens presentes, basat en els elements festius de la ciutat, fins i tot d'alguns desapareguts.

    Però he trobat a faltar als gegants de COVADONGA: La Tereseta, L'escorxador, i La Lluna. I els capgrossos: La Vaca, El Porquet, Els caramels, el bruixot, entre d'altres....

    Si bé és cert no poden sortir molt ja que no tenen portadors, però si els vols veure algun d'ells sempre es passa per la festa major del seu barri.

    També, per si és del vostre interés, a partir de març, al barri de Covadonga es durà a terme un taller de capgrossos.

    Torno a FELICITAR-TE per la feina que has fet! És genial!!!!

    Jose Luis Fernadez
    (Cap de Colla dels Geganters de Covadonga)
    geganters@covadonga.tk

    ResponderEliminar
  2. Moltes gracies pel teu comentari, Jose. Se que encara em falta fer algunes fitxes de gegants (els de covadonga, d'algunes escoles, etç). Pero si no les he fet no es per que m'hagi oblidat d'aquets gegants, sino per falta d'informació i fotografies sobre aquestos. T'ho agrairia molt si em poguesis enviar alguna imatge o dada, per tal de facilitar-me la feina.
    Moltes gracies de nou pel teu comentari. Fins aviat.

    ResponderEliminar